0164-745994

Over ons

 

Vacature HR- Adviseur

Ter vervanging zoeken wij een ervaren, enthousiaste HR Adviseur voor 24 tot 32 uur per week.

Jouw functie

Geen dag is hetzelfde! Als HR Adviseur binnen Pandor heb je een individuele rol en ben je verantwoordelijk voor het totale personeelsbeleid. Binnen Pandor zijn medewerkers het belangrijkste kapitaal. Als HR-Adviseur ben je dan ook volwaardig MT-lid en word je gezien als een belangrijke partner bij het vormgeven van de organisatie als geheel.

Je adviseert leidinggevenden en bent dé specialist binnen de organisatie wanneer het gaat om HR-vraagstukken. Je denkt mee over ontwikkeling en opleiding van medewerkers, verzorgt de werving- en selectie van nieuwe collega’s en regelt alles rondom de indiensttreding. 

Personeelsadministratie, ziekteverzuim en wagenpark zijn jouw verantwoordelijkheid. Tevens ben je aanspreekpunt voor externe partners op het gebied van o.a. leaseauto’s, arbodienst en salarisadministratie en ben je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op gebied van HR wet- en regelgeving.

Oftewel een echte allround HR-functie met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen ideeën en invulling. Daarbij word je ondersteund door een tweetal back-office collega’s (totaal circa 0,5 FTE). Je komt te werken op het hoofdkantoor in Roosendaal, maar brengt ook zo nu en dan een bezoek aan collega’s op de locaties in Goes, Breda en Eindhoven.

Dit zijn wij
Pandor Jeugdzorg biedt programma’s en ondersteuning voor jongeren en gezinnen, zowel individueel als groepsgericht.  Op het gebied van regie, ambulant, opvoedondersteuning en conflictscheiding actief in Brabant en Zeeland. Dit doen we met circa 50 medewerkers verdeeld over een tweetal dagbegeleidingslocaties in Breda en Eindhoven en een team van ambulante hulpverleners in Brabant en Zeeland. Een organisatie met korte lijnen waarbij laagdrempelig- en kleinschaligheid voorop staat. Informeel, maar professioneel!

Jouw inbreng

 • Gezien de hoge mate van zelfstandigheid in de functie zoeken we een HR professional met minimaal enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie. Ervaring binnen de jeugdzorg is geen must;
 • Je staat sterk in jouw schoenen en durft zowel gevraagd als ongevraagd adviezen te geven in het belang van de organisatie en haar medewerkers;
 • HBO werk- en denkniveau;
 • Beschikbaarheid van minimaal 24 uur per week;
 • In het bezit van rijbewijs en eigen auto.

Wat wij bieden
Een leuke betekenisvolle functie met een gevarieerd takenpakket waarin veel ruimte is voor eigen inbreng en invulling binnen een informele sfeer.

 • Salarisschaal 10 conform CAO Jeugdzorg, inschaling o.b.v. ervaring;
 • Laptop en mobiele telefoon;
 • Ruime reiskostenvergoeding;
 • Vakantiegeld en een eindejaarsuitkering (8,3%);
 • Een jaarcontract met de intentie een langdurige samenwerking aan te gaan;
 • Deelname aan pensioenregeling Zorg & Welzijn.

Interesse?  
Ben je geïnteresseerd stuur dan jouw CV en korte motivatie via onderstaand formulier. Wil je eerst meer informatie? Neem dan contact op met Maaike de Beer (HR Adviseur) op 0682724672 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vul uw naam in.
Vul uw e-mailadres in.
Vul hier uw telefoonnummer in.
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Vul een bericht in.
U dient akkoord te gaan met onze privacyverklaring.

PANDOR

Hoofdkantoor
Vijfhuizenberg 44
4708 AL Roosendaal

Algemeen telefoonnummer:
0164-745994
Bereikbaar ma. t/m vr. 09:00 – 17:00 uur

info@pandorjeugdzorg.nl

Logo ISO 9001 transparant
Logo ISO 9001 transparant
Logo ISO 9001 transparant
Logo ISO 9001 transparant