0164-745994

Over ons

Bij Pandor willen we graag nieuwe bevlogen professionals leren kennen! We werken vaak met nieuwe, uitdagende projecten en willen daarom ons personeelsbestand uitbreiden. Tevens zijn we een goede leerschool voor studenten die een stageplek zoeken. We laten onze stagiaires graag zien hoe de jeugdhulp in de praktijk werkt.

Ben jij geïnteresseerd om bij Pandor aan de slag te gaan? Bekijk dan onderstaande vacatures.

Administratief Medewerker (Roosendaal)

Heb jij affiniteit met (jeugd)zorg en ben jij op zoek naar een leuke baan als een spin in ‘t web binnen een groeiende en informele organisatie in Zeeland en Brabant (standplaats Roosendaal)? Dan is dit de baan voor jou!

Maatschappelijk Werker (Jeugd) - West Brabant

Ter uitbreiding van het ambulante team in West-Brabant zijn wij op zoek naar een gepassioneerd Maatschappelijk Werker (Jeugd). Met hulpverlening op maat weet jij op een professionele manier een kind en het gezin met meervoudige problematiek weer vertrouwen te geven in hun eigen kracht.

Jeugdprofessional Ambulant Oost Brabant (Eindhoven)

Wij zoeken ter uitbreiding van het ambulante team in Oost-Brabant een gepassioneerde Jeugdprofessional Ambulant. Met hulpverlening op maat weet jij op een professionele manier een kind en het gezin met meervoudige problematiek weer vertrouwen te geven in hun eigen kracht.

PANDOR

Hoofdkantoor
Vijfhuizenberg 44
4708 AL Roosendaal

Algemeen telefoonnummer:
0164-745994
Bereikbaar ma. t/m vr. 09:00 – 17:00 uur

info@pandorjeugdzorg.nl

Logo ISO 9001 transparant
Logo ISO 9001 transparant
Logo ISO 9001 transparant