0164-745994

Professionals

begeleid wonen

Begeleid wonen

De woonlocaties van Pandor bieden woonbegeleiding aan jongeren in de leeftijd van 16 tot 23 jaar, die niet meer thuis, in een leefgroep of in een pleeggezin kunnen of willen wonen. Ze worden daarbij begeleid en ondersteund door een team van jeugdzorgwerkers in hun groei naar zelfstandigheid.

dagbegeleiding

Dagbegeleiding

Pandor Dagbegeleiding werkt voor jongeren die niet naar school gaan of dreigen uit te vallen. Thuissituaties van jongeren kunnen dusdanig complex zijn waardoor zij door hoogopgelopen emoties niet de samenwerking vinden met betrokkenen.

ambulante begeleiding

Ambulante begeleiding

Pandor biedt ambulante begeleiding aan jongeren en gezinnen tot en met 18 jaar. Uitzonderlijk ook aan jongeren tot en met 21 jaar (op basis van de verlengde jeugdwet/WMO). Pandor is gespecialiseerd in de complexe gezinscasuïstiek waar er sprake is van problematiek op meerdere levensgebieden al dan wel/niet met veiligheidsrisico’s.

dagbegeleiding

Samenwerkingen: Way-Out Dagbegeleiding

Way Out Original 400Way-Out Dagbegeleiding in Goes werkt voor jongeren die (tijdelijk) niet naar school gaan of dreigen uit te vallen. Het is een innovatief jeugdhulpprogramma dat door zijn doelmatigheid en op maat gesneden aanpak bijzonder effectief is en een snelle verbinding maakt naar andere jeugdhulpprogramma’s en scholen.

fit dynamics

Samenwerkingen: Fit Dynamics

Logo Fit DynamicsFit Dynamics & Pandor

Een unieke samenwerking!
Fit Dynamics en Pandor slaan de handen ineen om jongeren in deze tijd zowel fysiek als mentaal een push in de gezonde sportieve richting te geven.

PANDOR

Hoofdkantoor
Vijfhuizenberg 44
4708 AL Roosendaal

Algemeen telefoonnummer:
0164-745994
Bereikbaar ma. t/m vr. 09:00 – 17:00 uur

info@pandorjeugdzorg.nl

Logo ISO 9001 transparant
Logo ISO 9001 transparant
Logo ISO 9001 transparant
Logo ISO 9001 transparant